Lvb Village People café voor jou!

Voor lhbtiq+’ers op de Veluwe met een beperking (verstandelijk, maar ook lichamelijk) organiseert Village People in de MESS in Harderwijk maandelijks op de eerste woensdagavond van de maand tussen 19 en 21 uur een Lvb Village People café voor jou! Leeftijd en beperkingen, op welk gebied dan ook, maken voor Village People niet uit, maar kijk gewoon waar je je het meest comfortabel voelt en het best op je gemak bent. Op Village People bijeenkomsten kun je op een veilige plek in contact komen met andere lhbtiq+’ers en gezellig een spelletje doen of (bij)kletsen. En iedereen mag zijn wie hij, zij, hun is!

Het lhbtiq+ café voor jou vindt elke eerste woensdagavond van de maand van 19-21 uur plaats in de MESS in Harderwijk, aan de Stationslaan 11a, vlakbij het NS station van Harderwijk.

Kijk in de agenda wanneer het volgende Lvb café plaatsvindt.

Canal Pride Amsterdam

3 augustus 13:00

Lees hier meer

Pride week Amsterdam

27 juli

In een polariserende samenleving komt de lhbtiqa+-community regelmatig onbedoeld tegenover elkaar te staan, in plaats van naast elkaar. Juist in een tijd waar regenboog-identiteiten internationaal vaker onder druk staan en mensen vrijheden verliezen, is het belangrijk dat iedereen elkaar weer...

Lees hier meer

🏳️‍🌈 Village People Jongerencafé 🏳️‍🌈

27 juli 14:00

Lees hier meer