Terug naar begin » Forum » Op zoek naar goedkope likes en abonnementen voor Instagram: tips? » Reageer op: Op zoek naar goedkope likes en abonnementen voor Instagram: tips?

Reageer op: Op zoek naar goedkope likes en abonnementen voor Instagram: tips?

Gekleurder – Home Forums Forum Op zoek naar goedkope likes en abonnementen voor Instagram: tips? Reageer op: Op zoek naar goedkope likes en abonnementen voor Instagram: tips?

#29292
Aruni
Gast

Onlangs kwam ik een site tegen die likes, volgers en weergaven voor Instagram verkoopt. De site heet SMM-World https://www.smm-world.nl/instagram-kijkers-kopen Ik zag de advertentie op een van de forums toen ik op zoek was naar manieren om mijn social media account te verbeteren. Ik ben er een kijkje gaan nemen en het blijkt dat je er inderdaad pakketten met likes en volgers kunt kopen voor een goedkope prijs. Ik weet echter niet zeker hoe effectief dit is. Het is een beetje raar dat je je populariteit zo kunt opkrikken. Maar aan de andere kant, als iemand een bedrijf of iets dergelijks heeft, kan het nuttig zijn.

Canal Pride Amsterdam

3 augustus 13:00

Lees hier meer

Pride week Amsterdam

27 juli

In een polariserende samenleving komt de lhbtiqa+-community regelmatig onbedoeld tegenover elkaar te staan, in plaats van naast elkaar. Juist in een tijd waar regenboog-identiteiten internationaal vaker onder druk staan en mensen vrijheden verliezen, is het belangrijk dat iedereen elkaar weer...

Lees hier meer

🏳️‍🌈 Village People Jongerencafé 🏳️‍🌈

27 juli 14:00

Lees hier meer