Lhbtiq+ voor ouderen op de Veluwe

Speciaal voor (ongeveer) 55+ en onder het genot van een bescheiden achtergrondmuziekje organiseert Village People de Village People Salon.
Elke 1e donderdagmiddag van de maand kun je in de MESS in Harderwijk andere oudere lhbtiq+’er ontmoeten en gezellig een drankje doen, een kaartje leggen of een spelletje doen.

Van 15 tot 19.30 uur ben je welkom in de MESS en wil je een vorkje meeprikken (we bieden een verrassingsmenu aan voor € 9,- p/p), dan vinden we dat hartstikke gezellig!
Geef je dan alleen wel een paar dagen van tevoren even op via het contactformulier zodat we rekening met je kunnen houden.

Misschien vind je het leuk om ‘s avonds na 19.30 uur, als het reguliere Village People café begint, nog even te blijven hangen. Maar houd er dan wel rekening mee dat de muziek ietsje harder kan staan.

In de agenda kun je zien wanneer de volgende Village People Salon plaatsvindt.

COC’s Online Regenboog verkiezingsdebat 2021

5 februari 2021 @ 20:00

Wat gaan de Haagse politici doen tegen de stroom van geweldsincidenten tegen LHBTI’s? Vinden de politieke kopstukken dat scholen LHBTI’s mogen afwijzen of moet dat nou eens afgelopen zijn? Moet zogenaamde ‘LHBTI-genezing’ worden verboden? Over deze en soortgelijke kwesties vraagt...

Lees hier meer

Zero discrimination day

1 maart 2021

Zero Discrimination Day is an annual day celebrated by the United Nations (UN) and other international organisations. The day aims to promote equality before the law and in practice throughout all of the member countries of the UN. The day...

Lees hier meer

Internationale vrouwendag

8 maart 2021

Platform Internationale Vrouwendag levert een bijdrage aan het zichtbaar maken van het belang van Internationale Vrouwendag door het publiceren van acitviteiten in Nederland en België rondom 08 maart. Missies op het gebied van vrouw en werk, kunst, sport, gezondheid en...

Lees hier meer