Lhbtiq+ voor ouderen op de Veluwe

Speciaal voor (ongeveer) 55+ en onder het genot van een bescheiden achtergrondmuziekje organiseert Village People de Village People Salon.
Elke 1e donderdagmiddag van de maand kun je in de MESS in Harderwijk andere oudere lhbtiq+’er ontmoeten en gezellig een drankje doen, een kaartje leggen of een spelletje doen.

Van 15 tot 19.30 uur ben je welkom in de MESS en wil je een vorkje meeprikken (we bieden een verrassingsmenu aan voor € 9,- p/p), dan vinden we dat hartstikke gezellig!
Geef je dan alleen wel een paar dagen van tevoren even op via het contactformulier zodat we rekening met je kunnen houden.

Misschien vind je het leuk om ’s avonds na 19.30 uur, als het reguliere Village People café begint, nog even te blijven hangen. Maar houd er dan wel rekening mee dat de muziek ietsje harder kan staan.

In de agenda kun je zien wanneer de volgende Village People Salon plaatsvindt.

COC’s Online Regenboog verkiezingsdebat 2021

5 februari 2021 @ 20:00

Wat gaan de Haagse politici doen tegen de stroom van geweldsincidenten tegen LHBTI’s? Vinden de politieke kopstukken dat scholen LHBTI’s mogen afwijzen of moet dat nou eens afgelopen zijn? Moet zogenaamde ‘LHBTI-genezing’ worden verboden? Over deze en soortgelijke kwesties vraagt...

Lees hier meer

Dag van de transgendervisibiliteit

31 maart 2021

De Internationale Dag van Transgendervisibiliteit is een dag om mensen bewust te maken van de discriminatie waar transgenders wereldwijd mee te maken hebben. De dag vindt sinds 2009 jaarlijks plaats op 31 maart. De dag is verzonnen door activist Rachel Crandall...

Lees hier meer

20 jaar homohuwelijk in Nederland

1 april 2021

Op 1 april is het 20 jaar geleden dat in Nederland voor het eerst twee mensen van hetzelfde geslacht trouwden.    

Lees hier meer