Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

AndersOm Splinter Chabot over LHBTIQ+ in 2024

11 mei15:00 - 18:00

AndersOm Splinter Chabot over LHBTIQ+ in 2024

AndersOm heeft Splinter Chabot uitgenodigd om 11 mei te spreken en vragen te beantwoorden over wat LHBTIQ+ betekent in 2024. Wees welkom!

Splinter Chabot komt spreken over wat LHBTIQ+ zijn in deze tijd betekent in onze maatschappij. Wat kom je tegen in de samenleving als LHBTIQ+er en wat heeft Splinter Chabot daarover te zeggen? Stel zelf je vragen aan Splinter. Het belooft een spetterende en interactieve middag te worden!

Inloop vanaf 15.00 uur, het programma begint om 15.45 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na17.00 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje tot een uur of 18.00.

AndersOm is een stichting die een open dialoog wil bevorderen rondom LHBTIQ+. Wie je ook bent, hoe je ook denkt, we ontmoeten je graag!

Ben je LHBTIQ+, ouder/kind/familie/betrokkene of geïnteresseerde, dit evenement is voor iedereen toegankelijk en aansprekend.

AndersOm staat voor een samenleving waar LHBTIQ+ers welkom zijn en zichzelf mogen zijn. Wij organiseren en faciliteren het gesprek en bevorderen de acceptatie van LHBTIQ+ers.

We bieden de toegang gratis aan. Drankjes en hapjes zijn voor een leuke prijs aan de bar te halen.

11 mei, 15 uur, De Bron, Bunschoten spakenburg

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
15:00 - 18:00

Locatie

de bron spakenburg
molenstraat 23
bunschoten-spakenburg,
+ Google Maps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *