Terug naar begin » Onderwerpen » Forum » Hoe kan ik mijn probleem oplossen?

Hoe kan ik mijn probleem oplossen?

Gekleurder – Home Forums Forum Hoe kan ik mijn probleem oplossen?

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 2 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #28516 Reageer
   Zollenr
   Gast

   Vrienden, ik heb een probleem. Ik weet niet hoe ik mijn vriendin moet vertellen wat ik precies niet leuk vind aan onze relatie en hoe ik haar niet moet beledigen. Dit is mijn eerste relatie en ik vind het moeilijk om met haar over seksuele onderwerpen te praten, dus ik hoop dat je me hiermee kunt helpen.

  • #28517 Reageer
   rennelg
   Gast

   Ik raad u aan om voor dit gesprek een rustige tijd en plaats te kiezen, wanneer u beiden vrij bent van werk en andere taken. Het kan een eenvoudige wandeling zijn of een comfortabele tijd thuis. Ik had een soortgelijke situatie en mijn vrouw en ik hielpen door samen naar seksuele inhoud te kijken op https://nl.minuporno.com/ en het bracht ons dichter bij elkaar. We begonnen immers openlijk te praten over onderwerpen die ons al heel lang zorgen baarden, en op deze manier werd onze relatie nog sterker.

  • #28518 Reageer
   sonniert
   Gast

   Geef je vriendin de kans om haar gevoelens en gedachten te uiten. Luister aandachtig zonder te onderbreken. Afhankelijk van jouw behoeften en de behoeften van je vriendin kan het nodig zijn om een ​​compromisoplossing te vinden die voor beide partijen geschikt is.

Weergave van 2 reactie threads
Reageer op: Hoe kan ik mijn probleem oplossen?
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Village People café

21 december 08:00

MESS Harderwijk Toegang gratis Aanvang: 19.30 uur

Lees hier meer

Village People Salon

14 december 08:00

55+ Salon voor oudere lhbti'ers Toegang gratis Aanvang 14.30 uur.

Lees hier meer

Paarse Vrijdag

8 december 08:00

Lees hier meer