Terug naar begin » Onderwerpen » Forum » Moeten we erover praten?

Moeten we erover praten?

Gekleurder – Home Forums Forum Moeten we erover praten?

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 2 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #28934 Reageer
   ervin
   Gast

   Hé, vrienden, is er ooit iets misgegaan in je relatie met een geliefde, maar begreep je niet wat het was? Persoonlijk heb ik nu zo’n situatie. Ik denk dat er een probleem is in ons seksleven. Maar hoe moet je erover praten?

  • #28935 Reageer
   kronker
   Gast

   Ik raad u aan om gezamenlijk naar oplossingen te zoeken. Dit kan nuttig voor ons zijn, omdat we samen manieren kunnen vinden om ons seksleven te verbeteren. Gezamenlijk zoeken naar oplossingen zal ons in staat stellen te experimenteren, naar elkaar te luisteren en gemeenschappelijke oplossingen te vinden die zowel voldoening als harmonie in onze relatie zullen geven. Zelfs samen surfen op https://nl.levelsex.com/ kan jullie dichter bij elkaar brengen en je helpen de voorkeuren van je partner te begrijpen.

  • #28936 Reageer
   johhan
   Gast

   Probeer te begrijpen welke momenten in uw seksuele leven voor u problematisch of instabiel zijn geworden. Misschien is het een kwestie van communicatie, verlangen, fysiek comfort of andere aspecten. Het is belangrijk om respect voor elkaar te behouden, ook als het om moeilijke kwesties gaat.

Weergave van 2 reactie threads
Reageer op: Moeten we erover praten?
Je informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Canal Pride Amsterdam

3 augustus 13:00

Lees hier meer

Pride week Amsterdam

27 juli

In een polariserende samenleving komt de lhbtiqa+-community regelmatig onbedoeld tegenover elkaar te staan, in plaats van naast elkaar. Juist in een tijd waar regenboog-identiteiten internationaal vaker onder druk staan en mensen vrijheden verliezen, is het belangrijk dat iedereen elkaar weer...

Lees hier meer

🏳️‍🌈 Village People Jongerencafé 🏳️‍🌈

27 juli 14:00

Lees hier meer