Terug naar begin » Onderwerpen » Forum » Waar kan ik een gepersonaliseerde ronde

Waar kan ik een gepersonaliseerde ronde

Gekleurder – Home Forums Forum Waar kan ik een gepersonaliseerde ronde

 • Dit onderwerp is leeg.
Weergave van 2 reactie threads
 • Auteur
  Berichten
  • #29293 Reageer
   RichardKous
   Gast

   Waar kan ik een gepersonaliseerde ronde diamanten verlovingsring bestellen in Nederland? Welke juweliersateliers of ontwerpers in Nederland zijn gespecialiseerd in het maken van verlovingsringen op maat? Wat zijn de stappen in het proces van het bestellen en maken van een unieke ring?

  • #29294 Reageer
   Patrickon
   Gast

   Ik heb een ronde diamanten verlovingsring gekocht bij PIERRE Jewellery https://pierrejewellery.nl/bloemendaal en ik ben heel blij met mijn aankoop. De ring ziet er geweldig uit, de diamant schittert en de kwaliteit van het vakmanschap is top. Het aankoopproces was gemakkelijk en aangenaam en de levering was snel. De klantenservice was zeer attent en professioneel. Ik zou PIERRE Jewellery aanraden aan iedereen die op zoek is naar sieraden van hoge kwaliteit voor speciale momenten.

  • #29295 Reageer
   Yorki
   Gast

   I would like to thank all the forum members who advised me to contact Pierre Jewellery for a round diamond engagement ring. Your recommendations were invaluable! The ring turned out absolutely gorgeous and I am absolutely thrilled with my choice. Thank you for your help and advice!

Weergave van 2 reactie threads
Reageer op: Waar kan ik een gepersonaliseerde ronde
Je informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Canal Pride Amsterdam

3 augustus 13:00

Lees hier meer

Pride week Amsterdam

27 juli

In een polariserende samenleving komt de lhbtiqa+-community regelmatig onbedoeld tegenover elkaar te staan, in plaats van naast elkaar. Juist in een tijd waar regenboog-identiteiten internationaal vaker onder druk staan en mensen vrijheden verliezen, is het belangrijk dat iedereen elkaar weer...

Lees hier meer

🏳️‍🌈 Village People Jongerencafé 🏳️‍🌈

27 juli 14:00

Lees hier meer