Hoe maken we Harderwijk en Hierden zo LHBTIQ+ inclusief mogelijk?

De gemeente Harderwijk wil als Regenbooggemeente de acceptatie, zichtbaarheid en veiligheid van LHBTIQ+’ers* vergroten. Anderhalf jaar geleden hebben we een enquête gedeeld en dit jaar willen we graag weer jullie ervaringen horen. Deel deze enquête gerust ook via jouw eigen netwerk.

Ben jij LHBTIQ+-er in Harderwijk of Hierden en wil jij je ervaringen delen? Deel dan je mening via deze enquête!

Door middel van de enquête onderzoekt de gemeente de ervaringen van de LHBTIQ+ gemeenschap in Harderwijk en Hierden. Het invullen kost maximaal 15 minuten van je tijd. De gemeente gebruikt de uitkomsten van deze enquête om het regenboogbeleid beter te maken. Alvast bedankt voor je deelname en bijdrage!Deze vragenlijst is voor iedere LHBTIQ+´er die vaak in Harderwijk of Hierden komt/hier woont/hier werkt/hier is opgegroeid/hier naar school gaat/hier naar de kerk, moskee of synagoge gaat/hier sport/hier gebruik maakt van de voorzieningen.De informatie die je met ons deelt is anoniem en behandelen wij vertrouwelijk. De resultaten worden hier, op het online stadsgesprek, in februari gedeeld.

Vul de enquete hier in.

Meer nieuws voor jou

‘Ik hoop eigenlijk dat dit soort video’s in de toekomst niet meer nodig zijn’

De Amerikaanse American Football-speler Carl Nassib heeft als eerste actieve speler uit topcompetitie NFL bekendgemaakt dat hij homoseksueel is.  

Lees hier meer

Stichting Regenboog Steenwijkerland haakt in op ‘IDAHOBIT’ campagne

Op 17 mei is het de Internationale Dag tegen Homo-, Lesbo-, Bi-, Trans- en Interseksefobie. In het Engels ook wel IDAHOBIT. Stichting Regenboog Steenwijkerland besteedt hier ook aandacht aan en pakt groots uit met een campagne in deze periode. Ook...

Lees hier meer

Gekuiste LHBTI-tentoonstelling maakt de tongen los: ‘Dit is geen zelfcensuur’

De aangepaste fototentoonstelling over homorechten die sinds vrijdag in Arnhem te zien is, maakt de tongen los. In andere steden werden delen van de kunst beklad, waarna de meest expliciete afbeeldingen uit het kunstproject zijn weggehaald en vervangen. Pure zelfcensuur,...

Lees hier meer