Uitnodiging Village People Salon Extra op 13 oktober

Voor deze regenboognetwerkbijeenkomst nodigen we specifiek medewerkers, vrijwilligers, opleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers, managers en andere professionals uit (van organisaties) die zorg, ondersteuning of begeleiding bieden aan ouderen. Uiteraard zijn LHBTIQ+-ouderen en hun familie en vrienden (m/v/x) ook van harte welkom!

Samen met Regenbooggemeente Harderwijk willen we de aandacht voor LHBTIQ+-ers vergroten zodat iedereen zichzelf kan zijn in Harderwijk en Hierden.
Hoe zorgen we er samen voor dat de specifieke wensen, vragen, behoeften en/of problemen van deze groep herkend en erkend worden?

Onder het motto: Uit de kast en dan… ? gaat Herman Boers (Regenboogambassadeur Zorg in Harderwijk) in gesprek met Aty (80), Lynn (68) en Henk (75).
Welke impact heeft ‘uit de kast komen’ op hun leven? Wat betekent het dat ze nu (meer) open kunnen zijn over hun seksuele of genderidentiteit? En hoe kijken ze naar de toekomst als ze (meer) zorg, begeleiding of ondersteuning nodig hebben: wat zijn dan hun wensen en zorgen?

Vervolgens is er gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met andere aanwezigen waaronder de bezoekers van de Village People Salon. Er is een mini- expositie uit de serie Out & Proud van Karin Huizendveld en de gelegenheid voor koffie/thee/fris met iets lekkers.

Uitnodiging VPSalon Extra 13 okt 2022

Meer nieuws voor jou

Splinter Chabot in De Bron in Spakenburg over lhbtiq+ in 2024

Splinter Chabot komt in de Bron in Bunschoten Spakenburg spreken over wat LHBTIQ+ zijn in deze tijd betekent in onze maatschappij. Wat kom je tegen in de samenleving als LHBTIQ+er en wat heeft Splinter Chabot daarover te zeggen? Stel zelf...

Lees hier meer

VP bbq & songfestivalparty op zaterdag 11 mei

Op zaterdag 11 mei ben je vanaf 16.30 uur van harte welkom voor de Village People BBQ in de MESS. Om 17.30 gaat de barbeque aan. De kosten zijn € 7,50 per persoon en dat is inclusief eerste drankje! Aanmelden...

Lees hier meer

Partijen vragen om maatregelen om het anti lhbtiq-geweld aan te pakken

Het debat dat de Tweede Kamer op 4 april voerde over Emancipatiebeleid, stond in het teken van veiligheid. Onder meer GroenLinks|PvdA, VVD, NSC, D66, PvdD en Volt vroegen minister Dijkgraaf (Emancipatie) om maatregelen om het geweld tegen de regenbooggemeenschap aan...

Lees hier meer