Splinter Chabot in De Bron in Spakenburg over lhbtiq+ in 2024

Splinter Chabot komt in de Bron in Bunschoten Spakenburg spreken over wat LHBTIQ+ zijn in deze tijd betekent in onze maatschappij. Wat kom je tegen in de samenleving als LHBTIQ+er en wat heeft Splinter Chabot daarover te zeggen? Stel zelf je vragen aan Splinter. Het belooft een spetterende en interactieve middag te worden!

Inloop vanaf 15.00 uur, het programma begint om 15.45 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na17.00 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje tot een uur of 18.00.

AndersOm is een stichting die een open dialoog wil bevorderen rondom LHBTIQ+. Wie je ook bent, hoe je ook denkt, we ontmoeten je graag!

Ben je LHBTIQ+, ouder/kind/familie/betrokkene of geïnteresseerde, dit evenement is voor iedereen toegankelijk en aansprekend.

AndersOm staat voor een samenleving waar LHBTIQ+ers welkom zijn en zichzelf mogen zijn. Wij organiseren en faciliteren het gesprek en bevorderen de acceptatie van LHBTIQ+ers.

Toegang is gratis. Drankjes en hapjes zijn voor een leuke prijs aan de bar te halen.

Meer nieuws voor jou

VP bbq & songfestivalparty op zaterdag 11 mei

Op zaterdag 11 mei ben je vanaf 16.30 uur van harte welkom voor de Village People BBQ in de MESS. Om 17.30 gaat de barbeque aan. De kosten zijn € 7,50 per persoon en dat is inclusief eerste drankje! Aanmelden...

Lees hier meer

Leuke Podcast IK: Juliëtte van Tongeren

In deze aflevering van podcast IK wordt Juliëtte van Tongeren geïnterviewd door Leon Augustijn. Iedereen heeft wel een verhaal. Juliëtte is bijvoorbeeld een top zangeres en -actrice uit de musicalwereld. Ze is iemand die passievol met haar dromen mensen wil...

Lees hier meer

Gomarus-leerlingen willen school alsnog laten vervolgen: ’Het is onacceptabel’

Twee voormalige leerlingen van de Gomarus Scholengemeenschap in Gorinchem en Zaltbommel hebben een klacht ingediend tegen de beslissing van het Openbaar Ministerie (OM) om de school niet te vervolgen voor de manier waarop lesbische en homoseksuele scholieren door de onderwijsinstelling...

Lees hier meer