Terug naar begin » veluwe

Category: veluwe

Uitnodiging Village People Salon Extra op 13 oktober

Voor deze regenboognetwerkbijeenkomst nodigen we specifiek medewerkers, vrijwilligers, opleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers, managers en andere professionals uit (van organisaties) die zorg, ondersteuning of begeleiding bieden aan ouderen. Uiteraard zijn LHBTIQ+-ouderen en hun familie en vrienden (m/v/x) ook van harte welkom!

Samen met Regenbooggemeente Harderwijk willen we de aandacht voor LHBTIQ+-ers vergroten zodat iedereen zichzelf kan zijn in Harderwijk en Hierden.
Hoe zorgen we er samen voor dat de specifieke wensen, vragen, behoeften en/of problemen van deze groep herkend en erkend worden?

Onder het motto: Uit de kast en dan… ? gaat Herman Boers (Regenboogambassadeur Zorg in Harderwijk) in gesprek met Aty (80), Lynn (68) en Henk (75).
Welke impact heeft ‘uit de kast komen’ op hun leven? Wat betekent het dat ze nu (meer) open kunnen zijn over hun seksuele of genderidentiteit? En hoe kijken ze naar de toekomst als ze (meer) zorg, begeleiding of ondersteuning nodig hebben: wat zijn dan hun wensen en zorgen?

Vervolgens is er gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met andere aanwezigen waaronder de bezoekers van de Village People Salon. Er is een mini- expositie uit de serie Out & Proud van Karin Huizendveld en de gelegenheid voor koffie/thee/fris met iets lekkers.

Uitnodiging VPSalon Extra 13 okt 2022